Juud & Jul

Juud & Jul is een Woonwinkel gelegen aan Herenstraat 64 in Raalte.

Meer informatie over Juud & Jul in Raalte

Juud & Jul is een woonwinkel in Raalte die zich richt op Scandinavische inrichting. Ze bieden meubels, kleden, verlichting en woonaccessoires aan en volgen de nieuwste woontrends. In de sfeervolle woonwinkel kun je genieten van verse koffie en thee terwijl je rustig rondsnuffelt tussen de cadeautjes en lekkernijen. Ze hebben een breed scala aan merken, waaronder Ellen Beekmans, The Finds, Kletspot, 100% leuk, Geven is leuker, Vondels, Leeff, Pineut, HKliving, Urban Nature Culture, Zusss, Nordal, Zuiver, Dutchbone, House doctor, BePureHome, Woood exclusief, Uyuni, Bodilson, Bloomingville, Light and Living, Silk_ka, Janzen en Story Tiles. Juud & Jul is geopend op verschillende dagen in de week en het adres is Herenstraat 64, 8102 CV Raalte. Ze zijn ook bereikbaar via telefoon en social media.

Wil je weten wat Juud & Jul verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Juud & Jul of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Juud & Jul? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Juud & Jul het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Juud & Jul reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Juud & Jul

Bezoekers bekeken ook