Kapsalon Mariska

Kapsalon Mariska is een Kapper gelegen aan Zonnenbergerweg 14 in Wesepe.

Meer informatie over Kapsalon Mariska in Wesepe

In het buitengebied van Wesepe is kapsalon Mariska gevestigd. Het idee achter deze kapsalon is om een kindvriendelijke omgeving te creëren, zodat het hele gezin geknipt kan worden terwijl de kinderen zich vermaken. Een bezoekje aan de kapsalon zorgt ervoor dat u er verzorgd uitziet en u uzelf weer goed voelt. Kapsalon Mariska ligt midden in de natuur, waardoor u tijdens het knippen kunt genieten van de rust en het uitzicht op de natuur. Er is ook een speelruimte voor de kinderen, zodat zij zich kunnen vermaken terwijl u geknipt wordt. Klanten zijn lovend over Mariska en haar kwaliteit van knippen. Het adres van de kapsalon is Zonnenbergerweg 14 in Wesepe en u kunt contact opnemen via telefoonnummer +31629247947 of per e-mail via info@kapsalon-mariska.nl.

Wil je weten wat Kapsalon Mariska verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Mariska of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Mariska? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Mariska het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Kapsalon Mariska reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Mariska

Bezoekers bekeken ook