Karin Leijsten

Karin Leijsten is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Bendijksweg 44 in Heino.

Meer informatie over Karin Leijsten in Heino

Robert Benninga is een tekstschrijver en communicatieadviseur die gespecialiseerd is in het helder en duidelijk overbrengen van boodschappen, zowel schriftelijk als verbaal. Hij biedt diensten aan zoals tekstschrijven, communicatieadvies, communicatieworkshops en evenementenorganisatie. Hij werkt met passie en betrokkenheid voor zowel grote als kleine bedrijven en streeft naar kwaliteit en maatwerk. Tekstbureau Katharos, gevestigd in Heino, biedt meer informatie over de diensten en tarieven van Robert Benninga. Hij heeft als doel tevreden klanten te hebben en is bereid om vrijblijvend contact op te nemen voor vragen of een offerte.

Wil je weten wat Karin Leijsten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Karin Leijsten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Karin Leijsten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karin Leijsten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Karin Leijsten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Karin Leijsten

Bezoekers bekeken ook