Kawe B.V.

Kawe B.V. is een Winkel voor auto-accessoires gelegen aan Grundelstraat 1 in Raalte.

Meer informatie over Kawe B.V. in Raalte

KAWE is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is in de ontwikkeling, productie en handel van rem- en frictiedelen. Het merk KAWE is wereldwijd bekend geworden en het bedrijf heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1938. Ze bieden een breed scala aan rem- en frictieproducten aan hun klanten, met meer dan 5.000 koppelingsreferenties beschikbaar. Het team van vakspecialisten staat klaar om klanten te ondersteunen bij technische vraagstukken en biedt ook maatwerkoplossingen aan. Daarnaast kondigen ze een Black Friday-actie aan, waarbij klanten bij elke bestelling een zakje Autodrop krijgen en kans maken op een Google Nest mini smart speaker. De klanten waarderen vooral de gedrevenheid voor kwaliteit van KAWE, wat blijkt uit hun garantiestatistieken. Het bedrijf is gevestigd in Raalte.

Wil je weten wat Kawe B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kawe B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kawe B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kawe B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Kawe B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kawe B.V.

Bezoekers bekeken ook