KDV De Rode Bank B.V.

KDV De Rode Bank B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Kastanjelaan 1 in Raalte.

Meer informatie over KDV De Rode Bank B.V. in Raalte

KDV De Rode Bank is een kinderopvang in Raalte die dagarrangementen biedt voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Ze bieden opvang, begeleiding en activiteiten die passen bij de ontwikkelingsfasen en interesses van het kind. De nadruk ligt op een optimale ontwikkeling van het kind en het gemak en de continuïteit voor ouders. Daarnaast willen ze een partner zijn in de opvoeding en streven ze naar een goede en open communicatie met ouders/verzorgers. Ze hebben verschillende contactmomenten ingebouwd, zoals oudergesprekken en een oudercommissie. Om ouders op de hoogte te houden van activiteiten en om de overdracht tussen thuis en de opvang soepel te laten verlopen, werken ze met een speciale app. Ze delen foto's en informatie over de verzorging en activiteiten van de kinderen, en ouders kunnen hun gegevens inzien en wijzigen, extra dagen aanvragen, ziekte en vakanties doorgeven, facturen bekijken en de nieuwsbrief lezen. Ze maken ook gebruik van sociale media om de ervaringen van de kinderen te delen, maar alleen met toestemming van ouders/verzorgers.

Wil je weten wat KDV De Rode Bank B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KDV De Rode Bank B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV De Rode Bank B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV De Rode Bank B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar KDV De Rode Bank B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KDV De Rode Bank B.V.

Bezoekers bekeken ook