KDV Spetters (KOOS)

KDV Spetters (KOOS) is een Kinderopvang gelegen aan Kon. Julianastraat 3 in Heino.

Meer informatie over KDV Spetters (KOOS) in Heino

In Heino bevindt zich Kinderdagverblijf Spetters, dat onderdeel uitmaakt van kindcentrum de Springplank. Op het kinderdagverblijf is er altijd gezelligheid en volop beweging. Er zijn twee groepen, groep Regenboog en groep Bubbels, waar kinderen samen met pedagogisch medewerkers plezier hebben. Bij Spetters mag je jezelf zijn en krijg je de ruimte om te ontwikkelen en te groeien op eigen tempo. Er worden liefdevolle aandacht en leuke en leerzame activiteiten geboden, waarbij er wordt geluisterd naar wat de kinderen leuk vinden om te doen en te ontdekken. Binnen is er de mogelijkheid om te knutselen, schilderen, spelletjes te spelen of boeken te lezen, terwijl buiten een uitdagende speelplaats is waar kinderen kunnen rennen en ravotten, planten kunnen bekijken en dieren kunnen onderzoeken. Het kinderdagverblijf bevindt zich op de Koningin Julianastraat 3 in Heino.

Wil je weten wat KDV Spetters (KOOS) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KDV Spetters (KOOS) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV Spetters (KOOS)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV Spetters (KOOS) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar KDV Spetters (KOOS) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KDV Spetters (KOOS)

Bezoekers bekeken ook