KidsPlaza.nl

KidsPlaza.nl is een Babywinkel gelegen aan Wijheseweg 13 in Raalte.

Meer informatie over KidsPlaza.nl in Raalte

Loopscooter Vespa en stoere Cross Loopfiets zijn twee nieuwe aanwinsten van de webshop KidsPlaza.nl. De Vespa is geschikt voor kinderen van 1-5 jaar en beschermt tegen weer en wind met voetenzakken die heerlijk zacht en warm zijn. De Cross Loopfiets is bedoeld voor kinderen van 3-6 jaar en is ideaal voor het crossen door de bossen. Verder verkoopt de webshop ook reisartikelen voor kinderen, zwemvesten en buitenspeelgoed. Denny & Linda, de eigenaren van de webshop, hebben de meeste artikelen zelf getest en spreken dus uit ervaring. Bestellingen worden normaal gesproken snel verzonden, maar er is een dagje vertraging omdat ze er even tussenuit zijn. Verzending binnen Nederland kost maximaal €6,95 en is gratis vanaf €75,-. Voor België is de maximale verzendkosten €7,95 en ook hier geldt gratis verzending vanaf €75,-.

Wil je weten wat KidsPlaza.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KidsPlaza.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KidsPlaza.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KidsPlaza.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar KidsPlaza.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KidsPlaza.nl

Bezoekers bekeken ook