KiK Raalte

KiK Raalte is een Kledingwinkel gelegen aan De Waag 3 in Raalte.

Meer informatie over KiK Raalte in Raalte

Welkom bij KiK! KiK Textilien & Non-Food B.V. is een aanbieder van voordelige mode, huishoudelijke artikelen, decoratie en nog veel meer. Ze hebben een permanent assortiment en elke dag nieuwe inspiratie. Op Instagram hebben ze een exclusieve winactie waarbij je een waardebon ter waarde van €30 kunt winnen. Je moet een foto posten met één van hun artikelen op jouw Instagram-account onder de hashtag #lovekik en @kik.nederland taggen. Daarnaast biedt KiK ook carrièremogelijkheden met starter-, parttime- en fulltime functies. Ze hebben ook een samenwerking met Attractie- & Vakantiepark Slagharen, waarbij je bij een aankoop vanaf €20 een kortingsflyer krijgt voor het park. KiK heeft meer dan 40 filialen in Nederland en meer dan 4000 filialen in Europa. Wist je dat 40% van hun klanten hen wekelijks bezoekt?

Wil je weten wat KiK Raalte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KiK Raalte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KiK Raalte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KiK Raalte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar KiK Raalte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KiK Raalte

Bezoekers bekeken ook