Kindercentrum Raalte

Kindercentrum Raalte is een Kinderopvang gelegen aan Vrieswijk 7 in Raalte.

Meer informatie over Kindercentrum Raalte in Raalte

t Schanebroekkie is een kinderopvangorganisatie met vestigingen in Raalte, Luttenberg en Oudleusen. Ze bieden betrouwbare en betaalbare kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De locaties zijn ruim en huiselijk, en de enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen zich thuis voelen. Er is veel uitdagend speelgoed aanwezig, zowel binnen als buiten. Het kinderdagverblijf in Luttenberg bevindt zich op het platteland, waardoor de kinderen veel buiten kunnen zijn. In Oudleusen is het kinderdagverblijf ruim opgezet en gunstig gelegen. In Raalte bevindt het kinderdagverblijf zich dicht bij de N35 en biedt het ruime speelruimten. Daarnaast hebben ze ook buitenschoolse opvang op verschillende locaties. Het team van 't Schanebroekkie bestaat uit gedreven en enthousiaste leidsters die elke dag zorgen voor een warme sfeer en de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen stimuleren. Het tarief is inclusief luiers, ontbijt en benodigde voeding. 't Schanebroekkie is altijd op werkdagen geopend, van 06.30 uur tot 19.00 uur.

Wil je weten wat Kindercentrum Raalte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kindercentrum Raalte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum Raalte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum Raalte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Kindercentrum Raalte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kindercentrum Raalte

Bezoekers bekeken ook