Kinderopvang in Raalte "t Schoapie

Kinderopvang in Raalte "t Schoapie is een Kinderopvang gelegen aan Raamsweg 47A in Marienheem.

Meer informatie over Kinderopvang in Raalte "t Schoapie in Marienheem

Op kinderopvang 't Schoapie, gelegen op het Sallandse platteland, kunnen kinderen genieten van spelen in de natuur. Hier leren ze wat het actieve buitenleven inhoudt, een belangrijk aspect in een wereld waarin steeds meer tijd achter een scherm wordt doorgebracht. De kinderopvang heeft verschillende specialisaties en werkt met kleinschalige groepen om elk kind op de juiste manier te begeleiden. Voor kinderen van 0 tot 4 jaar zijn er drie dagopvanggroepen: de Knienties, Lammegies en Biggeties. Daarnaast biedt de opvang peuterwerk als tussenstap naar de basisschool en buitenschoolse opvang waar kinderen lekker buiten kunnen spelen en van de natuur kunnen genieten. Voor specialistische kindzorg is er de Bloemenweide en er worden ook kinderfysiotherapie, logopedie en kinderergotherapie aangeboden. Kortom, kinderopvang 't Schoapie biedt een plek waar ieder kind recht heeft op de beste opvang.

Wil je weten wat Kinderopvang in Raalte "t Schoapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang in Raalte "t Schoapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang in Raalte "t Schoapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang in Raalte "t Schoapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Kinderopvang in Raalte "t Schoapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang in Raalte “t Schoapie

Bezoekers bekeken ook