Kinderopvang KIDS

Kinderopvang KIDS is een Kinderopvang gelegen aan Overmeenweg 17A in Heeten.

Meer informatie over Kinderopvang KIDS in Heeten

Bij kinderopvang KIDS ben je aan het juiste adres voor een gastouderopvang. Het tarief is €6,50 per uur en hierbij is alles inbegrepen. Dit is een all-inclusive pakket om ouders te ontzorgen. De gastouder zorgt voor luiers, eten en drinken, gezonde snacks en zelfs een verse soep of smoothie tussen de middag om ervoor te zorgen dat het kind de nodige vitamines binnenkrijgt. Er zijn verschillende ervaringen en foto's te vinden op de website van kinderopvang KIDS. De opvang is kleinschalig en bevindt zich in het buitengebied van Heeten. Kinderen van 0 tot 4 jaar oud zijn welkom en krijgen gezonde voeding. Kortom, kinderopvang KIDS zorgt goed voor de kinderen.

Wil je weten wat Kinderopvang KIDS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang KIDS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang KIDS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang KIDS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Kinderopvang KIDS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang KIDS

Bezoekers bekeken ook