Kipzaak

Kipzaak is een Kiprestaurant gelegen aan Grotestraat 6b in Raalte.

Meer informatie over Kipzaak in Raalte

Er zijn geen producten in je winkelmand. Het menu bevat verschillende opties, zoals de KIPBOX met verse friet, pulled chicken, salade en saus naar keuze. Er is ook de optie van een halve kip, hotwings in verschillende hoeveelheden, kippeling in verschillende hoeveelheden en de Surprise Bucket met 15 of 30 stuks kip en saus naar keuze. Daarnaast zijn er verschillende menu's, zoals het kindermenu met kippeling, friet en een pakje drinken, het Kippelingmenu met 3 kippelings, friet en frisdrank, en het Kipsaté menu met 3 stokjes kipsaté, friet en frisdrank. Er zijn ook verschillende Rice Bowls, zoals de Kip ritja ritja bowl, de Kipsaté bowl en de Pulled chicken bowl, allemaal inclusief witte rijst, frisse salade en kipstukjes. Verder zijn er wraps, zoals de Indonesische wrap met pulled chicken, rijst, atjar, gebakken uitjes en saté saus, de Kipsalon wrap met pulled chicken, friet, sla, ui, kaas en kipsaus, en de Kipzaak wrap met pulled chicken, sla, ui, kaas en kipsaus. Er zijn ook verschillende sauzen, drankjes en bijgerechten beschikbaar.

Wil je weten wat Kipzaak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kipzaak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kipzaak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kipzaak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Kipzaak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kipzaak

Bezoekers bekeken ook