Kleinlangevelsloo - Supermarkt in het Bos

Kleinlangevelsloo - Supermarkt in het Bos is een Biologische boerderij gelegen aan Japiksweg 1 in Raalte.

Meer informatie over Kleinlangevelsloo - Supermarkt in het Bos in Raalte

Rob heeft in 2014 het bedrijf nieuw leven ingeblazen, met als doel een toekomstbestendig bedrijf te creëren dat gemakkelijk kan worden doorgegeven aan de volgende generatie. Hij gelooft in ondernemen met de natuur in plaats van tegen de natuur. De winkel is gezellig, helder en licht, een groot contrast met de voormalige varkensstal waar het zich bevond. Ze streven ernaar om een winkel te zijn waar je alles kunt krijgen voor een gezonde en lekkere maaltijd. Je kunt rechtstreeks bij hen bestellen, ze hebben een uitgebreid assortiment aan biologische boodschappen en bezorgen al ruim tien jaar in de regio Salland. Ze werken samen met Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en Landschap Overijssel om gezonde en lekkere melk en vlees te produceren met zo min mogelijk externe input van krachtvoer. Daarnaast bieden ze ook fruitmanden en cadeaupakketten aan die je zelf kunt samenstellen.

Wil je weten wat Kleinlangevelsloo - Supermarkt in het Bos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kleinlangevelsloo - Supermarkt in het Bos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kleinlangevelsloo - Supermarkt in het Bos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kleinlangevelsloo - Supermarkt in het Bos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Kleinlangevelsloo - Supermarkt in het Bos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kleinlangevelsloo – Supermarkt in het Bos

Bezoekers bekeken ook