Koning Carriers

Koning Carriers is een Kano- en kajakwinkel gelegen aan Kwikstaart 25 in Raalte.

Meer informatie over Koning Carriers in Raalte

Koning Carriers is een webshop die verschillende soorten karren en rekken verkoopt voor kano's, kajaks, surfboards en rubberboten. Ze hebben ook fietsaanhangers en spanbanden. Ze bieden verschillende combinatiedeals aan, zoals een fietstrailer met supboard of een suptrolley met supboard. Daarnaast hebben ze ook andere producten zoals peddelrekken, strandtrailers en kano-kajak wandrekken. Sommige items zijn uitverkocht, zoals de dubbele rolhouder en de sup-stand up paddling board-Octopus. Op de website van Koning Carriers kun je snel navigeren naar hun assortiment en ook hun social media-accounts bekijken.

Wil je weten wat Koning Carriers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koning Carriers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koning Carriers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koning Carriers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Koning Carriers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koning Carriers

Bezoekers bekeken ook