Kunstschilder

Kunstschilder is een Schilder gelegen aan Singraven 3 in Raalte.

Meer informatie over Kunstschilder in Raalte

In 2007 begon de eigenaar van de website met het nemen van schilderlessen, wat al snel uitgroeide tot meer dan alleen een hobby. Het schilderen, voornamelijk realistisch, biedt haar ontspanning en rust. Haar inspiratie haalt ze uit de natuur en dieren, en ze gebruikt het liefst heldere en frisse kleuren. Door in vele dunne, transparante lagen te schilderen, krijgen haar portretten diepte en karakter. Vooral paarden en honden zijn haar favoriete onderwerpen om te schilderen. Ze werkt zowel op doek als op hout, waarbij schilderijen op hout een natuurlijke uitstraling hebben. Naast het werken in opdracht geeft ze ook schilderlessen en workshops, hoewel de workshops momenteel niet mogelijk zijn vanwege de coronamaatregelen. De gebruikte materialen voor de schilderijen op doek of hout zijn duurzaam, en er worden regelmatig exposities georganiseerd.

Wil je weten wat Kunstschilder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kunstschilder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kunstschilder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kunstschilder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Kunstschilder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kunstschilder

Bezoekers bekeken ook