La Peau

La Peau is een Schoonheidssalon gelegen aan Nieuwe Markt 6A in Raalte.

Meer informatie over La Peau in Raalte

La Peau is een salon voor huidverzorging en -verbetering in Raalte. Ze bieden verschillende behandelingen aan om het beste uit je huid te halen, zoals huidverbetering, huidverzorging en permanente make-up. Daarnaast kun je jezelf verwennen met kleine behandelingen zoals een pedicure, wimperextensions, mooie wenkbrauwen of een ontspannende massage. De salon werkt niet met standaard behandelingen, maar analyseert elke keer opnieuw wat het beste behandelplan is voor jouw huid. Ze werken met merken als ZO Skin Health, Artdeco, C-ME Skincare en Obagi Medical en hebben inloopuren op het adres Nieuwe Markt 6a in Raalte.

Wil je weten wat La Peau verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Peau of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Peau? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Peau het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar La Peau reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Peau

Bezoekers bekeken ook