Lamers Klussenbedrijf Hennie

Lamers Klussenbedrijf Hennie is een Aannemer gelegen aan Blankenfoort, Zwolseweg 32 in Heino.

Meer informatie over Lamers Klussenbedrijf Hennie in Heino

Hennie Lamers Totaalbouw is een familiebedrijf dat in 1999 is opgericht door Hennie en Herna Lamers. Sinds 2008 is ook zoon Alex Lamers betrokken bij het bedrijf. Het bedrijf staat bekend om vakmanschap en kwaliteit en is de juiste partner voor bouwplannen. Van ontwerp tot oplevering kunt u bij hen terecht. Op de website kunt u meer informatie vinden over de werkzaamheden van het bedrijf en projecten bekijken die zij in de loop der jaren hebben gerealiseerd. Hennie Lamers Totaalbouw heeft de benodigde bouwkundige kennis en vaardigheden en is lid van Bouwend Nederland. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen en zij staan open voor samenwerking.

Wil je weten wat Lamers Klussenbedrijf Hennie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lamers Klussenbedrijf Hennie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lamers Klussenbedrijf Hennie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lamers Klussenbedrijf Hennie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Lamers Klussenbedrijf Hennie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lamers Klussenbedrijf Hennie

Bezoekers bekeken ook