Landwinkel De Knapenvelder

Landwinkel De Knapenvelder is een Winkel gelegen aan Knapenveldsweg 29 in Raalte.

Meer informatie over Landwinkel De Knapenvelder in Raalte

Welkom bij De Knapenvelder, het melkveebedrijf en de Landwinkel van Wilma & Erjan en Yvonne & Edwin Tuten. Ze hechten veel waarde aan het welzijn van hun koeien en deze zorg proef je terug in hun zuivelproducten. De koeien lopen zoveel mogelijk buiten, maar ook op stal hebben ze het goed. Van de melk van hun koeien maken ze heerlijke zuivelproducten met een rijke volle smaak. Denk aan boerenyoghurt, boerenvla, hangop, melkproducten en ongezouten boerenboter. Deze producten zijn te koop in hun eigen Landwinkel en in lokale supermarkten. Wilma en Yvonne zijn bekende gezichten in de winkel en helpen graag. Ook maken ze zelf ambachtelijke boerenzuivel, zoals boerenkarnemelk en boerenboter. In de winkel beantwoorden ze vaak gestelde vragen over hun zuivelproducten, zoals waarom het vetpercentage in de melk schommelt. De winkel van De Knapenvelder is een Landwinkel met veel keuze in (lokale) streekproducten.

Wil je weten wat Landwinkel De Knapenvelder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landwinkel De Knapenvelder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landwinkel De Knapenvelder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landwinkel De Knapenvelder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Landwinkel De Knapenvelder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landwinkel De Knapenvelder

Bezoekers bekeken ook