Lefulux Wonen

Lefulux Wonen is een Woonwinkel gelegen aan Dorpsstraat 50 in Heeten.

Meer informatie over Lefulux Wonen in Heeten

Bij Lefulux kun je unieke meubels vinden, waaronder tafelbladen van wel 20 miljoen jaar oud en boomstamtafels op maat. Je kunt kiezen voor een modern design onderstel of een klassieke stijl. Daarnaast hebben ze ook bijpassende meubels en woonaccessoires om eindeloos mee te combineren. Op de website staan slechts een selectie van hun totale voorraad, dus er is nog meer te zien op xyleia.eu of in hun showroom in Heeten. Wie de meubels liever in het echt bekijkt, kan langskomen in Heeten, waar de showroom zich bevindt. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00.

Wil je weten wat Lefulux Wonen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lefulux Wonen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lefulux Wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lefulux Wonen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Lefulux Wonen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lefulux Wonen

Bezoekers bekeken ook