Leons Vintage and More

Leons Vintage and More is een Meubelwinkel gelegen aan Wijheseweg 32 in Raalte.

Meer informatie over Leons Vintage and More in Raalte

Leons Vintage and More is een duurzame en milieubewuste winkel waar je terecht kunt voor mid-century meubels en inrichting. De online verkoop vindt plaats op Instagram, Facebook en Marktplaats. De openingstijden zijn op vrijdag van 12:00 tot 17:00 uur en op andere dagen op afspraak. Alle artikelen in de winkel zijn gerestaureerd, opgeknapt en op veiligheid nagekeken. In de grote hal van de winkel is maar liefst 200m² aan vintage te bewonderen. En als je zelf vintage artikelen wilt verkopen, kun je dat bij Leons Vintage and More ook gerust aanbieden.

Wil je weten wat Leons Vintage and More verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leons Vintage and More of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leons Vintage and More? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leons Vintage and More het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Leons Vintage and More reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leons Vintage and More

Bezoekers bekeken ook