LIEV Schoonheidssalon

LIEV Schoonheidssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Weidelaan 245 in Raalte.

Meer informatie over LIEV Schoonheidssalon in Raalte

LIEV Schoonheidssalon is een salon aan huis waar persoonlijke aandacht en ontspanning centraal staan. Of je nu een massage, wenkbrauwmodellering of een gezichtsbehandeling wilt, hier kun je genieten van een moment voor jezelf. De eigenaresse, Iris, helpt je ook graag bij het kiezen van de juiste skincare en werkt alleen met natuurlijke en biologische producten. In de salon worden huidverbeterende gezichtsbehandelingen, deelbehandelingen en massages aangeboden. De producten van Absolution worden gebruikt en er wordt gefocust op huidverzorging en verbetering op een natuurlijke manier. De behandelingen worden aangepast aan de behoeften van jouw huid en geen enkele behandeling is hetzelfde. Volg LIEV Schoonheidssalon op Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en acties.

Wil je weten wat LIEV Schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LIEV Schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LIEV Schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LIEV Schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar LIEV Schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LIEV Schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook