Lifestyle Centre

Lifestyle Centre is een Sportschool gelegen aan Tjalkstraat 2 in Raalte.

Meer informatie over Lifestyle Centre in Raalte

Lifestyle Centre Raalte is een sportschool van ruim 1600 vierkante meter waar je je thuisvoelt. Ze bieden de beste begeleiding en persoonlijke aandacht, uitdagende groepslessen, kwalitatieve apparatuur en gratis parkeren bij elk bezoek. Ze hebben ook een kickstartprogramma waar je 4 weken gratis kunt starten. Veel mensen zijn al lid geworden van Lifestyle Centre Raalte omdat ze altijd hun doelen behalen, wat die ook zijn. Ze bieden ook gratis proeflessen en een lidmaatschapstest. Daarnaast breiden ze hun groepslessen uit met 3 nieuwe lessen. Voor bedrijfsfitness kun je gebruik maken van de bedrijfsfitnessregeling waarbij de belastingdienst meebetaalt. Ze hebben ook positieve recensies van tevreden klanten. Als je weer fit en gezond wilt worden, kun je terecht bij Lifestyle Centre Raalte.

Wil je weten wat Lifestyle Centre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lifestyle Centre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lifestyle Centre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lifestyle Centre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Lifestyle Centre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lifestyle Centre

Bezoekers bekeken ook