Liluna

Liluna is een Damesmode gelegen aan t Zeegsveld 6 in Heino.

Meer informatie over Liluna in Heino

Bij LI LUNA kun je terecht voor de nieuwste fashion en living trends. Ze bieden een wisselend aanbod en willen trends toegankelijk maken voor iedereen en elk budget. Wat bijzonder is, is dat ze ook tweedehands items verkopen, dus je kunt misschien een geweldige outfit scoren voor een zacht prijsje. Ook hebben ze tweedehands woonaccessoires. LI LUNA probeert zoveel mogelijk rekening te houden met duurzame opties, zoals het hergebruiken van verpakkingsmaterialen. Ze hebben verschillende categorieën, zoals fashion en living, en je kunt contact met hen opnemen via e-mail.

Wil je weten wat Liluna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Liluna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Liluna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Liluna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Liluna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Liluna

Bezoekers bekeken ook