Manuele Therapie Methode van der Bijl

Manuele Therapie Methode van der Bijl is een Fysiotherapeut gelegen aan Korenstraat 30 in Raalte.

Meer informatie over Manuele Therapie Methode van der Bijl in Raalte

Manuele Therapie is een behandelmethode waarbij de gewrichten van het lichaam worden bewogen om klachten van het bewegingsapparaat te verhelpen. Deze bewegingen zijn subtiel en zacht en worden aangepast aan de houding en bewegingsmogelijkheden van het individu. Deze therapie is geschikt voor mensen met klachten zoals hoofdpijn, duizeligheid en stramheid of pijn bij dagelijkse bewegingen. Als je zelf niet in staat bent om hier iets aan te doen, kan een behandeling zinvol zijn. Ook klachten na een operatie kunnen worden behandeld. Je kunt advies of een behandeling krijgen in de praktijk van Manuele Therapie Methode van der Bijl.

Wil je weten wat Manuele Therapie Methode van der Bijl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Manuele Therapie Methode van der Bijl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Manuele Therapie Methode van der Bijl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Manuele Therapie Methode van der Bijl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Manuele Therapie Methode van der Bijl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Manuele Therapie Methode van der Bijl

Bezoekers bekeken ook