Manuele Therapie Nijhuis

Manuele Therapie Nijhuis is een Fysiotherapeut gelegen aan Korenstraat 30 in Raalte.

Meer informatie over Manuele Therapie Nijhuis in Raalte

Manuele Therapie is een behandelmethode die gericht is op het verhelpen van klachten aan het bewegingsapparaat door middel van zachte en subtiele bewegingen van alle gewrichten. Deze therapie is geschikt voor mensen met klachten zoals hoofdpijn, duizeligheid en stijfheid. Als u merkt dat u moeite heeft met dagelijkse bewegingen of pijn ervaart, kan een behandeling zinvol zijn. Ook klachten na een operatie kunnen behandeld worden. Voor advies of een behandeling kunt u terecht bij de praktijk. De contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Manuele Therapie Nijhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Manuele Therapie Nijhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Manuele Therapie Nijhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Manuele Therapie Nijhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Manuele Therapie Nijhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Manuele Therapie Nijhuis

Bezoekers bekeken ook