Maria Hemelvaart

Maria Hemelvaart is een Katholieke kerk gelegen aan Canadastraat 26 in Heino.

Meer informatie over Maria Hemelvaart in Heino

Welkom op de website van de R.K. Geloofsgemeenschap "Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming" in Heino. Op deze website vindt u informatie over de activiteiten van onze gemeenschap. Als u een viering wilt bijwonen, bent u van harte welkom. De tijden van de vieringen kunt u vinden door op "Vieringen" te klikken. Het parochiesecretariaat is geopend op dinsdag- en vrijdagochtend van 9-12 uur. U kunt ons bereiken op Canadastraat 26 of via het telefoonnummer 390924. Dit is de website van "Onze Lieve Vrouw Tenhemelopneming" Heino, opgericht in 2009.

Wil je weten wat Maria Hemelvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maria Hemelvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maria Hemelvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maria Hemelvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Maria Hemelvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maria Hemelvaart

Bezoekers bekeken ook