Medisch Centrum Heeten

Medisch Centrum Heeten is een Medische kliniek gelegen aan Uilenbroekstraat 82 in Heeten.

Meer informatie over Medisch Centrum Heeten in Heeten

Dr. Dogger kondigt aan dat hij na 24 jaar als huisarts te hebben gewerkt, stopt als praktijkhouder. Hij merkt dat zijn werkplezier en energie afnemen en denkt dat het beter is voor zowel hem als de patiënten als er nieuw bloed in de praktijk komt. Zijn assistente Marie Elise Bolt zal het praktijkhouderschap voortzetten en heeft Tom van Leussen als opvolger gevonden. Vanaf begin oktober zal Van Leussen een proefperiode van drie maanden draaien en als het klikt, wordt de samenwerking definitief. Dr. Dogger blijft op de achtergrond aanwezig, maar zal geen patiënten meer zien. Hij zal als waarnemer aan de slag gaan zodat hij zijn eigen agenda kan plannen. Er wordt nog een echt afscheid gepland voor volgend jaar. Daarnaast worden er adres- en contactgegevens gegeven, evenals informatie over openingstijden en medewerkers van de praktijk. Er wordt ook verwezen naar handige websites voor medische informatie en mogelijkheden om online zorgzaken te regelen.

Wil je weten wat Medisch Centrum Heeten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch Centrum Heeten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch Centrum Heeten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch Centrum Heeten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Medisch Centrum Heeten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medisch Centrum Heeten

Bezoekers bekeken ook