Mitra drankenspeciaalzaak Otte

Mitra drankenspeciaalzaak Otte is een Slijterij gelegen aan Nieuwe Markt 8 D in Raalte.

Meer informatie over Mitra drankenspeciaalzaak Otte in Raalte

Mitra Otte is een drankenspeciaalzaak in Raalte, Nederland, met een breed assortiment aan dranken. Ze bieden verschillende soorten dranken aan, waaronder wijn, whisky, bier en gedistilleerd. Naast de verkoop van dranken, biedt Mitra ook advies aan klanten en organiseren ze proeverijen. Ze hebben ook een webshop waar je cadeaus kunt kopen en laten inpakken. De eigenaren van Mitra zijn Jeroen en Kyra Otte, die allebei veel ervaring hebben in de verkoop en horeca. Wilma Kok is een bekende verkoopmedewerkster in de winkel. Mitra heeft ook een klantenservice en een loyaliteitsprogramma voor klanten. Overall, Mitra Otte is een gezellige en deskundige drankenspeciaalzaak waar je terecht kunt voor al je drankbehoeften.

Wil je weten wat Mitra drankenspeciaalzaak Otte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mitra drankenspeciaalzaak Otte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mitra drankenspeciaalzaak Otte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mitra drankenspeciaalzaak Otte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Mitra drankenspeciaalzaak Otte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mitra drankenspeciaalzaak Otte

Bezoekers bekeken ook