Moood hair-beauty

Moood hair-beauty is een Kapper gelegen aan Ambachtsstraat 1 in Nieuw Heeten.

Meer informatie over Moood hair-beauty in Nieuw Heeten

Bij Moood hair & beauty kun je terecht voor verschillende behandelingen om je haar en uiterlijk te verzorgen. Ze bieden onder andere kleuren, knippen, hairstyling en make-up aan. Ook hebben ze een prijslijst met verschillende behandelingen, zoals knippen, updo's, permanenten, kleuren en bruidsarrangementen. Als je haarkleur vervaagt door de zon, kun je langskomen voor een toner behandeling. Een toner zorgt ervoor dat je haarkleur weer straalt, zonder je haar te beschadigen. Voor het behoud van je kleur kun je de juiste producten gebruiken, zoals de Silver Shampoo van Alterego. Verder stellen ze het team voor, bestaande uit Manouk, Kim en Sterre, die allemaal ervaren en gedreven haarstylisten zijn. Bij Moood hair & beauty kun je terecht voor al je haarvragen en verzorging.

Wil je weten wat Moood hair-beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Moood hair-beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Moood hair-beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Moood hair-beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Moood hair-beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Moood hair-beauty

Bezoekers bekeken ook