Motion Milon Raalte

Motion Milon Raalte is een Fitnessprogramma gelegen aan Grotestraat 25 in Raalte.

Meer informatie over Motion Milon Raalte in Raalte

Motion Milon Raalte is een sportschool waar je in slechts 35 minuten spierversterking en conditieverbetering kunt bereiken. De volautomatische toestellen registreren elke stap en zorgen voor optimale resultaten. De sportschool ligt in het centrum van Raalte, maar ook mensen uit omliggende plaatsen kunnen hier terecht. Je kunt je inschrijven voor een gratis proefles en de resultaten van je trainingen volgen via de Milon Me app. Daarnaast zijn ze aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland en bieden ze aantrekkelijke kortingen aan werknemers. Binnenkort starten ze ook met een afslankchallenge.

Wil je weten wat Motion Milon Raalte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Motion Milon Raalte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Motion Milon Raalte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Motion Milon Raalte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Motion Milon Raalte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Motion Milon Raalte

Bezoekers bekeken ook