Nicolaaskerk

Nicolaaskerk is een Kerk gelegen aan Dorpsstraat 2 in Heino.

Meer informatie over Nicolaaskerk in Heino

Welkom bij de Protestantse Gemeente te Heino! Of je nu een lid bent, vrijwilliger, nieuwkomer of gewoon nieuwsgierig, we hopen dat je snel vindt wat je zoekt op onze website. Het nieuwe boekje voor Ontmoeting en Inspiratie is uit en iedereen kan meedoen. Je kunt het boekje online bekijken en je opgeven voor activiteiten via een formulier of door een mail te sturen. We willen graag gebruik maken van elkaars talenten en daarom houden we af en toe een inventarisatie om te weten waar ieders talenten liggen. Als je het formulier nog niet eerder hebt ingevuld, kun je dit alsnog online doen.

Wil je weten wat Nicolaaskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nicolaaskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nicolaaskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nicolaaskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Nicolaaskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nicolaaskerk

Bezoekers bekeken ook