Niek Klein overmeen

Niek Klein overmeen is een Bouwbedrijf gelegen aan De Schaarsen 11 in Heeten.

Meer informatie over Niek Klein overmeen in Heeten

Klein Overmeen Bouwt is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in bouw-, verbouw- en onderhoudswerkzaamheden. Met 21 jaar ervaring in de bouw weet Klein Overmeen Bouwt wat er gevraagd wordt op dit gebied en voert projecten graag uit in samenwerking met de opdrachtgever. Het bedrijf kan diverse werkzaamheden uitvoeren en werkt ook samen met andere zzp'ers en onderaannemers om grotere klussen te realiseren. Klein Overmeen Bouwt is een eenmanszaak, wat als voordeel heeft dat de lijnen met de opdrachtgever kort zijn en eventuele veranderingen in het bouwproces makkelijker te realiseren zijn. Op de website staan voorbeelden van reeds verrichte werkzaamheden, zoals het realiseren van een eiken vlonder, een Douglas tuinhuisje en een buitenkeuken. Voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking met het bedrijf, kan er contact worden opgenomen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Niek Klein overmeen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Niek Klein overmeen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Niek Klein overmeen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Niek Klein overmeen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Niek Klein overmeen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Niek Klein overmeen

Bezoekers bekeken ook