Nieuw Peking

Nieuw Peking is een Chinees restaurant gelegen aan Schoolstraat 9 in Raalte.

Meer informatie over Nieuw Peking in Raalte

Bij Chinees Indisch Restaurant Nieuw Peking in Raalte kun je terecht voor authentieke Chinese en Indische gerechten. Ze hebben een afhaalruimte waar je eten kunt bestellen en meenemen, maar ze bezorgen ook in heel Raalte. Daarnaast hebben ze een ingericht restaurantgedeelte waar je kunt genieten van het oosterse eten. Op zaterdag en zondag bieden ze een lopend buffet aan tegen actieprijzen. Voor volwassenen kost dit €17,50 per persoon en voor kinderen van 4 t/m 9 jaar is dit €11,50 per kind. Let op, het buffet is niet geldig op feestdagen of tijdens Stoppelhaene. Je kunt ook gebruik maken van hun catering service, waarbij ze het eten warmhouden en leveren met borden, bestek en servetten. De openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Nieuw Peking verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nieuw Peking of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nieuw Peking? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nieuw Peking het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Nieuw Peking reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nieuw Peking

Bezoekers bekeken ook