Notariaat Salland

Notariaat Salland is een Notaris gelegen aan Munstersestraat 8 in Raalte.

Meer informatie over Notariaat Salland in Raalte

Notariaat Salland is een middelgroot notariskantoor met vestigingen in Raalte, Heino, Olst en Wijhe. Ze zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, scheidingsrecht (mediation), agrarisch recht en erfrecht. Daarnaast bieden ze ook reguliere notariële ondersteuning aan. Het kantoor is laagdrempelig en heeft vriendelijke medewerkers die u kunnen helpen met al uw notariële vragen. Ze houden u graag op de hoogte van hun ontwikkelingen en diensten via hun nieuws pagina. U kunt contact opnemen met Lizette Hemels, kandidaat-notaris, en er worden regelmatig informatieavonden georganiseerd. Verder is er een wijziging in de telefonische bereikbaarheid en viert Margreet Procee-Geelhoed haar 25-jarig jubileum als notaris. Tot slot zijn de kantoren gesloten vanwege de jaarwisseling en is er een corona-update.

Wil je weten wat Notariaat Salland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Notariaat Salland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Notariaat Salland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Notariaat Salland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Notariaat Salland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Notariaat Salland

Bezoekers bekeken ook