Notariskantoor De Zwart Raalte

Notariskantoor De Zwart Raalte is een Notaris gelegen aan Drostenkamp 2 in Raalte.

Meer informatie over Notariskantoor De Zwart Raalte in Raalte

Notariskantoor De Zwart Raalte heeft besloten om maatregelen te treffen vanwege de verscherpte richtlijnen omtrent het coronavirus. Als u last heeft van verkoudheid, hoesten, koorts of keelonsteking, wordt u verzocht om niet naar het kantoor te komen en telefonisch of per e-mail contact op te nemen. Het is mogelijk om een volmacht te verlenen, maar bepaalde akten zoals testamenten, huwelijkse voorwaarden en hypotheekakten moeten persoonlijk bij de notaris getekend worden. Besprekingen en ondertekeningen van akten gaan vooralsnog gewoon door, eventueel via telefoon of whatsapp. De notaris kan u helpen bij het maken van belangrijke keuzes in uw leven, zoals het kopen van een woning, trouwen, schenkingen en erfrecht, en het starten van een eigen bedrijf. Notariskantoor De Zwart Raalte is gevestigd tussen Zwolle en Deventer en is ook actief in de omgeving van Wijhe, Olst, Nijverdal, Hellendoorn, Haarle, Heino en Holten. Ze bieden diensten aan op het gebied van ondernemingsrecht, personen en familierecht, en vermogensrecht en onroerend goed.

Wil je weten wat Notariskantoor De Zwart Raalte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Notariskantoor De Zwart Raalte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Notariskantoor De Zwart Raalte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Notariskantoor De Zwart Raalte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Notariskantoor De Zwart Raalte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Notariskantoor De Zwart Raalte

Bezoekers bekeken ook