OK van Wifferen

OK van Wifferen is een Tankstation gelegen aan Stationsweg 29 in Heino.

Meer informatie over OK van Wifferen in Heino

OK is een bedrijf dat zich richt op het leveren van brandstof en smeerolie voor voertuigen, vaartuigen en machines. Ze streven ernaar om ervoor te zorgen dat hun klanten altijd onderweg kunnen zijn en nooit lang stil hoeven te staan. Ze hebben nu ook vestigingen in Enschede Boulevard 1945, Dokkum en Roermond Broekhin Zuid. In het laatste nieuws wordt vermeld dat OK het hoofdsponsorschap van NAC heeft verlengd voor één jaar en ook het sponsorcontract van golftalent Anouk Sohier heeft verlengd. Daarnaast biedt OK ook tankstations, smeermiddelen, AdBlue, apparatuur en een tankpas aan. Hun contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat OK van Wifferen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van OK van Wifferen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij OK van Wifferen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OK van Wifferen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar OK van Wifferen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. OK van Wifferen

Bezoekers bekeken ook