Overesch ecologische landbouw

Overesch ecologische landbouw is een Biologische boerderij gelegen aan Hondemotsweg 40 in Raalte.

Meer informatie over Overesch ecologische landbouw in Raalte

Overesch is een boerderij die zich richt op ecologische landbouw. Ze hebben een vernieuwde boerderijwinkel waar je hun producten kunt kopen. Daarnaast bieden ze rondleidingen aan en hebben ze een bezoekersruimte waar je meer kunt leren over hun werkwijze. Overesch werkt samen met partners die dezelfde visie delen op het gebied van natuur, dieren en het milieu. Ze leveren ook een deel van hun oogst aan wederverkopers en hebben kerstpakketten beschikbaar. Overesch is trots partner van Ekoplaza, de grootste biologische supermarktketen van Nederland. Klanten zijn erg tevreden over de winkel, de service en de producten. Overesch heeft in 1994 de overstap gemaakt naar biologische landbouw vanwege de achteruitgang van de vruchtbaarheid van hun grond en de afhankelijkheid van bestrijdingsmiddelen. Ze hechten veel waarde aan dierenwelzijn en zijn in 2002 overgestapt naar een biologisch systeem voor hun varkenshouderij. Het bedrijf bestaat uit een varkenshouderij, akkerbouw en groententeelt. Ze verbouwen vijf verschillende groenten op hun akkers. Je kunt Overesch bezoeken in Raalte en contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Overesch ecologische landbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Overesch ecologische landbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Overesch ecologische landbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Overesch ecologische landbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Overesch ecologische landbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Overesch ecologische landbouw

Bezoekers bekeken ook