Pannenkoekenrestaurant Laurel's

Pannenkoekenrestaurant Laurel's is een Ontbijtrestaurant gelegen aan Varkensmarkt 7 in Raalte.

Meer informatie over Pannenkoekenrestaurant Laurel's in Raalte

Bij pannenkoekenrestaurant Laurel's in Raalte kun je genieten van ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Er is keuze uit meer dan honderd soorten, van naturel tot boerenpannenkoek. Voor kinderen is er een aparte kinderkaart en een grote speelhoek. Daarnaast kunnen feestjes tot ongeveer 100 personen worden gevierd in het café, waar je kunt genieten van heerlijke hapjes of een buffet in een ontspannen sfeer.

Wil je weten wat Pannenkoekenrestaurant Laurel's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekenrestaurant Laurel's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekenrestaurant Laurel's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekenrestaurant Laurel's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Pannenkoekenrestaurant Laurel's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekenrestaurant Laurel’s

Bezoekers bekeken ook