Partyservice & Slijterij van Dam

Partyservice & Slijterij van Dam is een Slijterij gelegen aan Dorpsstraat 10 in Heino.

Meer informatie over Partyservice & Slijterij van Dam in Heino

Leeftijdscheck wordt altijd gevraagd, zowel in de winkels als online, om te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent. De openingstijden zijn niet gespecificeerd. Er is een nieuwsbrief waar je je voor kunt inschrijven. Er is een actieperiode van 11 oktober tot 31 oktober 2023 met aanbiedingen voor oktober 2023. Er is nieuws over een Latte Martini met Kahlúa en een Thaise pompoensoep met kokos en Domaine Brunely. Er is een nieuwe folder genaamd Whisky Weken die geldig is van 11 oktober tot 31 oktober 2023. Er is een speciale jaarwijn voor 2023 genaamd Louise Bruneau, die 6 flessen voor slechts 29,99 euro aanbiedt. Er wordt uitgelegd wat het verschil is tussen een assemblage (een wijn gemaakt van meerdere druivensoorten) en een cépage (een wijn gemaakt van één druivensoort). Er wordt gesproken over de nieuwe trend in Nederland, de High Beer, die lijkt op een bierproeverij maar minder serieus en informatief is. Er is inspiratie te vinden voor mixtips en gerechten. Er zijn ook links naar de sociale media accounts van topSlijter.

Wil je weten wat Partyservice & Slijterij van Dam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partyservice & Slijterij van Dam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partyservice & Slijterij van Dam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partyservice & Slijterij van Dam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Partyservice & Slijterij van Dam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partyservice & Slijterij van Dam

Bezoekers bekeken ook