Pedicure José Wallink Heino

Pedicure José Wallink Heino is een Voetverzorging gelegen aan Stationsweg 17 in Heino.

Meer informatie over Pedicure José Wallink Heino in Heino

Mijn naam is José Wallink-Lugtenberg en sinds september 2012 heb ik mijn pedicurepraktijk gestart. In mijn praktijk kunt u terecht voor een volledige voetverzorging, maar het is ook mogelijk om een afspraak bij u thuis te maken. Ik geef graag vrijblijvend advies over een goede voetverzorging, voetengymnastiek en schoenentips. Het is belangrijk om uw voeten goed te verzorgen, aangezien ze het draagvlak vormen van ons gehele lichaam. Als u zelf niet in staat bent om uw voeten en nagels te verzorgen, dan kan Pedicurepraktijk José Wallink u helpen. Een regelmatig bezoek aan de praktijk voorkomt mogelijke voetproblemen, aangezien pijnlijke voeten niet normaal zijn en de meeste voetproblemen op te lossen zijn. Mijn praktijk is aangesloten bij Provoet, een landelijke organisatie voor voetverzorging en pedicure. Iedereen is welkom in mijn praktijk, van ouderen en jongeren tot sporters en zwangere vrouwen. Ook mensen met diabetische of reumatische voeten kunnen bij mij terecht. Mijn behandelkamer is rolstoeltoegankelijk en bevindt zich op de begane grond. U kunt contact met mij opnemen via telefoon of e-mail voor het maken van een afspraak. Mijn praktijk is gevestigd op Stationsweg 17, 8141 SK Heino en ik ben bereikbaar op maandag tot en met donderdag, met behandeldagen op maandag en dinsdag van 10:00.

Wil je weten wat Pedicure José Wallink Heino verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure José Wallink Heino of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure José Wallink Heino? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure José Wallink Heino het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Pedicure José Wallink Heino reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure José Wallink Heino

Bezoekers bekeken ook