Pedicurepraktijk Monique Venema-Honshorst

Pedicurepraktijk Monique Venema-Honshorst is een Schoonheidssalon gelegen aan Het Wormer 5 in Heeten.

Meer informatie over Pedicurepraktijk Monique Venema-Honshorst in Heeten

Medisch Pedicure Monique Venema is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur, met uitzondering van dinsdagavond waar ze open is van 18:00 tot 22:00 uur. Voor een afspraak bij de kapsalon "Effect Haarstudio" kun je terecht op hun website. Bel voor een afspraak bij Medisch Pedicure Monique Venema op het nummer 0572 - 38 22 72. Ze werkt volgens de Covid-19 protocollen van ProVoet in samenwerking met het RIVM. Reserveren is verplicht en je mag geen klachten hebben. Daarnaast is het belangrijk om 1,5 meter afstand te houden en de hygiënemaatregelen te volgen. Als medisch pedicure kan Monique Venema uw voeten behandelen en verzorgen.

Wil je weten wat Pedicurepraktijk Monique Venema-Honshorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicurepraktijk Monique Venema-Honshorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicurepraktijk Monique Venema-Honshorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicurepraktijk Monique Venema-Honshorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Pedicurepraktijk Monique Venema-Honshorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicurepraktijk Monique Venema-Honshorst

Bezoekers bekeken ook