Peesbehandeling

Peesbehandeling is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Melisse 3A in Raalte.

Meer informatie over Peesbehandeling in Raalte

Bij Peesbehandeling kunt u terecht voor de behandeling van peesklachten, zoals problemen met uw achillespees, knie of schouder. De praktijk is open op afspraak en is bereikbaar via telefoon, WhatsApp en e-mail. U kunt binnen 48 tot 72 uur een afspraak maken, ook in de avonden en weekenden. De behandelingen worden uitgevoerd door experts op het gebied van echografische diagnostiek en peesgerelateerde klachten. Er worden verschillende therapieën aangeboden, zoals manuele therapie, shockwave therapie, dry needling en percutane electrolyse. Daarnaast maakt de praktijk gebruik van wetenschappelijk onderbouwde behandelmethodes, zoals echografie, loopanalyses, (thuis)oefeningen en sportfysiotherapie. Peesbehandeling heeft verschillende locaties in Rijssen, Raalte en Heino. Een afspraak maken is eenvoudig via WhatsApp, telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Peesbehandeling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peesbehandeling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peesbehandeling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peesbehandeling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Peesbehandeling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peesbehandeling

Bezoekers bekeken ook