pelletkachels.nl

pelletkachels.nl is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan L.J. Costerstraat 27q in Heino.

Meer informatie over pelletkachels.nl in Heino

Het belang van duurzaamheid wordt steeds meer erkend en veel mensen streven ernaar om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Een van de belangrijkste aspecten van duurzaam wonen is het vinden van efficiënte en milieuvriendelijke manieren om te verwarmen, zoals het gebruik van een pelletkachel. Een pelletkachel is een biomassa kachel die brandt op kleine geperste houtbrokjes genaamd pellets. Deze pellets zijn samengesteld uit schoon hout en moeten een din+ keuring hebben. In de showroom van het bedrijf zijn verschillende soorten pelletkachels te vinden, zoals inbouw-, voorzet- en cv-kachels. Daarnaast staan er ook altijd meerdere pelletkachels brandend opgesteld, zodat klanten kunnen zien hoe stil en rendementvol de kachel brandt. Voor meer informatie en het bekijken van het assortiment kunnen klanten gebruikmaken van het productfilter op de website.

Wil je weten wat pelletkachels.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van pelletkachels.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij pelletkachels.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je pelletkachels.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar pelletkachels.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. pelletkachels.nl

Bezoekers bekeken ook