Phone House

Phone House is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Marktstraat 6 in Raalte.

Meer informatie over Phone House in Raalte

Bij de Phone House winkel in Raalte vind je een breed assortiment aan telefoons van de beste merken. Je kunt de telefoons zelf uitproberen in de winkel. Daarnaast bieden ze ook mobiele abonnementen aan die aansluiten bij jouw wensen. Voor eerlijk en onafhankelijk advies over internet, TV en bellen kun je ook bij deze winkel terecht. Ze hebben ook een fysiek aanbod van accessoires, zoals telefoonhoesjes en instant-camera's. Naast producten bieden ze ook verschillende services aan in de winkel, zoals het overzetten van gegevens en foto's, het gebruiksklaar maken van nieuwe apparaten en hulp bij installatie van apps en instellingen. Ook kun je hier terecht voor reparaties en vragen aan de medewerkers. Phone House Raalte staat bekend om hun grote assortiment en goede service. Je kunt online bestellen en je bestelling in de winkel ophalen, of je kunt in de winkel zelf een keuze maken met hulp van een medewerker.

Wil je weten wat Phone House verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Phone House of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Phone House? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Phone House het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Phone House reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Phone House

Bezoekers bekeken ook