Plein7 Raalte

Plein7 Raalte is een Restaurant gelegen aan Grote Markt 7 in Raalte.

Meer informatie over Plein7 Raalte in Raalte

Bij PLEIN 7, een Japans restaurant, kunt u overdag genieten van heerlijk belegde broodjes en 's avonds genieten van een All You Can Eat diner met sushi en grillgerechten. U kunt direct sushi online bestellen en bij elke besteding van €25,00 spaart u 1 punt. Bij 10 punten ontvangt u een actiecode voor 15% korting. De punten zijn automatisch gekoppeld aan uw e-mailadres. Het restaurant bezorgt in verschillende plaatsen, waaronder Raalte, Heino, Wijhe en Nijverdal. Er zijn positieve referenties van klanten, die de verse sushi en broodjes en het vriendelijke personeel prijzen. Het eten wordt soms te vroeg bezorgd, maar dit wordt niet als een probleem ervaren. Het restaurant heeft ook een lunchroom met diverse broodjes op het menu.

Wil je weten wat Plein7 Raalte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plein7 Raalte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plein7 Raalte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plein7 Raalte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Plein7 Raalte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Plein7 Raalte

Bezoekers bekeken ook