Potgieter Openhaarden & Kachels

Potgieter Openhaarden & Kachels is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan L.J. Costerstraat 2 in Heino.

Meer informatie over Potgieter Openhaarden & Kachels in Heino

Potgieter Haarden & Kachels is de vuurspecialist uit regio Zwolle en heeft een schitterend ingerichte showroom met brandende voorbeelden van topmerken haarden. Momenteel kunnen er echter geen servicebezoeken ingepland worden voor januari 2024 vanwege een ernstig personeelstekort. Potgieter is gespecialiseerd in haarden, kachels, schouwen en rookkanalen en werkt samen met nationale en Europese merken. U kunt een haard in uw woonkamer plaatsen voor een gezellige sfeer en warmte, of in uw tuin voor langdurig buiten zitten en tafelen. De openingstijden van Potgieter zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur, op zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur en op zondag en maandag is de winkel gesloten.

Wil je weten wat Potgieter Openhaarden & Kachels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Potgieter Openhaarden & Kachels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Potgieter Openhaarden & Kachels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Potgieter Openhaarden & Kachels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Potgieter Openhaarden & Kachels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Potgieter Openhaarden & Kachels

Bezoekers bekeken ook