Praktijk voor Huidverzorging Alie Geerts

Praktijk voor Huidverzorging Alie Geerts is een Schoonheidssalon gelegen aan Warmelo 1 in Raalte.

Meer informatie over Praktijk voor Huidverzorging Alie Geerts in Raalte

Naarmate we ouder worden, neemt de toevoer van zuurstof naar de huid af, wat leidt tot een vale huid, rimpels en huidverslapping. Gelukkig kan de DermaOxy Zuurstoftherapie zorgen voor een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine, en het effectief verminderen van rimpels. De gezichtsbehandelingen van PUURR onderscheiden zich door een combinatie van huidverbetering en wellness. Phyto5 maakt gebruik van reflexologie om de natuurlijke energie van het lichaam te stimuleren voor optimale gezondheid en genezing. De C-CAV PRO techniek bestrijdt vetcellen op een veilige en niet-invasieve manier. Daarnaast zijn er ook behandelingen zoals het verwijderen van adertjes en steelwratjes, stoelmassages, en de Rozenkwarts Rozen behandeling voor totale verwennerij. Er zijn ook korte behandelingen zoals epileren, verven, harsen, make-up en manicure, die kunnen worden toegevoegd aan een behandeling of apart kunnen worden geboekt. Bedrijven kunnen ook stoelmassages op de werkvloer boeken. Verder zijn er verschillende producten beschikbaar in de PUURR huidverzorgingslijn, en worden er workshops huidverzorging gegeven. Tot slot is er de collageendraden behandeling, waarbij er korting wordt gegeven op de voor- en nabehandeling.

Wil je weten wat Praktijk voor Huidverzorging Alie Geerts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Huidverzorging Alie Geerts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Huidverzorging Alie Geerts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Huidverzorging Alie Geerts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Praktijk voor Huidverzorging Alie Geerts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Huidverzorging Alie Geerts

Bezoekers bekeken ook