Kennisgeving besluit op een verzoek tot het behandelen van een aanvraag voor een beschikking Ontheffing evenement op of aan de weg op locatie in gemeenten Raalte, Deventer, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Zwolle, Kampen en Dalfsen

DeRaaltegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving besluit op een verzoek tot het behandelen van een aanvraag voor een beschikking Ontheffing evenement op of aan de weg op locatie in gemeenten Raalte, Deventer, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Zwolle, Kampen en Dalfsen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 24 oktober 2023 ontvingen wij een aanvraag voor een wegwedstrijd. De wegwedstrijd 'Alzheimer Rally' vindt plaats op 19 april 2024 van 09.00 tot 17.00 uur. Deze wegwedstrijd gaat door gemeenten Raalte, Deventer, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Zwolle, Kampen en Dalfsen. Gedeputeerde Staten hebben besloten dat de Ontheffing wordt verleend.Wilt u de aanvraag of het besluit inzien, met de stukken die erbij horen? Dan kunt u een afspraak maken. Of wij sturen de documenten digitaal naar u op. Bel daarvoor telefoonnummer 038 499 88 99. In het besluit kunt u lezen wat u kunt doen als u het niet met het besluit eens bent. De termijn voor het indienen van bezwaar eindigt op 4 januari 2024.Voor meer informatie: Overijssel Loket, 038 499 88 99.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2023.

Dit artikel verscheen op deRaaltegids.nl op 28-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Raalte, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deRaaltegids.nl
Redactie deRaaltegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Raalte
  2. prb-2023-13908

Gerelateerde berichten