Prepair it

Prepair it is een Hout/parket/laminaat gelegen aan Spitsstraat 4 in Raalte.

Meer informatie over Prepair it in Raalte

Prepair it is een gespecialiseerd bedrijf dat schade aan meubels herstelt. Vaak wordt er gekozen om beschadigde meubels volledig te vervangen, wat de duurste optie is. Prepair it biedt echter een goedkoper alternatief door oppervlakteschade te herstellen. Ze werken met topproducten van Beltraco, die exclusief materiaal van Heinrich König verkopen. Samen bieden ze de nieuwste oplossingen op het gebied van schadeherstel. Ongeveer 90% van alle schades kan met deze producten onzichtbaar hersteld worden. Dus in plaats van meubels volledig te vervangen, kunnen ze gerepareerd worden door Prepair it.

Wil je weten wat Prepair it verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prepair it of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prepair it? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prepair it het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Prepair it reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prepair it

Bezoekers bekeken ook