Procee Oors Van der Werf

Procee Oors Van der Werf is een Notaris gelegen aan Munstersestraat 8 in Raalte.

Meer informatie over Procee Oors Van der Werf in Raalte

Notariaat Salland is een middelgroot notariskantoor met vestigingen in Raalte, Heino, Olst en Wijhe. Ze zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, scheidingsrecht (mediation), agrarisch recht en erfrecht. Naast deze specialisaties bieden ze ook reguliere notariële ondersteuning aan. Het kantoor is laagdrempelig en heeft vriendelijke medewerkers die klaarstaan om uw notariële vragen te beantwoorden. Ze houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de organisatie en hun diensten. U kunt contact opnemen met Lizette Hemels, kandidaat-notaris. Verder zijn er informatieavonden en is er een wijziging in de telefonische bereikbaarheid. Ook wordt gemeld dat Margreet Procee-Geelhoed al 25 jaar notaris is en dat de kantoren gesloten zijn in verband met de jaarwisseling. Er is ook een corona-update beschikbaar.

Wil je weten wat Procee Oors Van der Werf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Procee Oors Van der Werf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Procee Oors Van der Werf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Procee Oors Van der Werf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Procee Oors Van der Werf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Procee Oors Van der Werf

Bezoekers bekeken ook